Головна » Архив новостей

ЗНАЙОМИМОСЬ ІЗ ДВІЖИМБОЮ

Нещодавно стартував всеукраїнський проєкт для молоді, який організовує ДСНС, спільно з Unicef та ГО «UMIND». Вирішили взяти в ньому участь й учні нашого закладу.
Проєкт має назву “Двіжимба”. Це похідне від двох сленгових слів — “двіж” + “імба” (від англ. imbalanced, що означає “незбалансований”, скорочено imba) — первісно геймерський термін, певний персонаж або предмет, який значно виділяється в грі з сильної сторони; нині молодіжне сленгове слово для позначення чогось нереально крутого. А “двіжимбери” — це підлітки, які беруть участь у проєкті “Двіжимба” ... Читать дальше »
Переглядів: 3 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 15.05.2024

День матері

День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. У другу неділю травня увесь світ відзначає день найдорожчої у житті людини – мами. Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш ВСЕСВІТ. ... Читать дальше »
Переглядів: 3 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 13.05.2024

День пам’яті та примирення

Летять роки,а пам’ять не зітреться,
Щемить відлуння давньої грози…

День пам’яті та примирення — пам’ятний день в Україні, який відзначають 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини.
До Дня Пам’яті та Примирення в Кілійському закладі загальної середньої освіти № 2 відбулися різні виховні заходи.
Учні І ступені дізналися більше про День Пам’яті та Примирення через виховні ранкові зустрічі на честь Дня пам"яті і Примирення. ... Читать дальше »
Переглядів: 10 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 08.05.2024

МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я

Школа — найважливіше місце соціалізації дитини. Саме тут вона вчиться будувати контакти, вирішувати конфлікти, лідирувати та слухатися. Однією із важливих складових розвитку учнів є МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я.
В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) протягом навчального року в Кілійському закладі загальної середньої освіти №2 проводився комплекс різноманітних заходів на підтримку ментального здоров’я учнів. ... Читать дальше »
Переглядів: 47 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 29.04.2024

ПІДСУМКИ ТРЕТЬОГО ТИЖНЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО МІСЯЧНИКА STEM-ОСВІТИ 2024

STEM-освіта – це підвищення впевненості у своїх силах, комунікація і командна робота.
STEM-навчання розвиває навички критичного мислення, дозволяє долати труднощі, з якими школярі стикаються під час навчання. Учні привчають діяти самостійно і разом з іншими, співпрацювати, висловлювати власну думку, слухати один одного.
В межах проведення МІСЯЧНИКА STEM-ОСВІТИ в Кілійському закладі загальної середньої освтіи №2 з 15 по 19 квітня були проведені цікаві, теоретично та практично наповнені уроки, які підвищили мотивацію всіх учасн иків освітнього процесу для отримання та передачі знань, сприяли розвитку інтелектуальних здібийностей школярів, створили умови для творчої самореалізації учнів. ... Читать дальше »
Переглядів: 12 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 20.04.2024

ПІДСУМКИ ДРУГОГО ТИЖНЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО МІСЯЧНИКА STEM-ОСВІТИ 2024

STEM-освіта – це творчий простір світогляду дитини, де вона повноцінно реалізує свої потреби.
В межах проведення МІСЯЧНИКА STEM-ОСВІТИ в Кілійському закладі загальної середньої освтіи №2 з 08 по 12 квітня були проведені цікаві, теоретично та практично наповнені уроки, яка сприяли інноваційному навчанню школярів у галузях природознавства, технологій, інженерії, мистецтва та математики. STEM – освіта є одним із ключових інструментів НУШ на уроках «Я досліджую світ», на якому досвідчені педагоги використовують STEM , як універсальний підхід, орієнтований на практику, що дозволяє впоратися з викликами будь-якої складності.  ... Читать дальше »
Переглядів: 8 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 13.04.2024

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)-2024

Беремо участь в обласному етапі Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв молодшої вікової групи Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)-2024.
З метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатні реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства, педагогічний колектив закладу залучив учнів ... Читать дальше »
Переглядів: 23 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 10.04.2024

 ПІДСУМКИ ПЕРШОГО ТИЖНЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО МІСЯЧНИКА STEM-ОСВІТИ 2024

Ідеальна STEM-освіта — це комплексний підхід, де є командна і проєктна робота учнів, ПРОГРЕСИВНИЙ ПЕДАГОГ, інтеграція кількох наук і навчальних дисциплін, ТВОРЧІСТЬ і КРЕАТИВНІСТЬ.
В межах проведення МІСЯЧНИКА STEM-ОСВІТИ в Кілійському закладі загальної середньої освтіи №2 були проведені цікаві та насичені уроки, яка сприяли інноваційному навчанню школярів у галузях природознавства, технологій, інженерії, мистецтва та математики. ... Читать дальше »
Переглядів: 13 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 06.04.2024

Міжнародний день дитячої книги

Щороку 2 квітня вся всесвітня спільнота відзначає Міжнародний день дитячої книги. Це свято привертає увагу дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книжки в житті юних читачів.
До міжнародного дня дитячої книги в Кілійському ЗЗСО №2 була організована і проведена низка заходів.
02 квітня в закладі стартувала акція «Подаруй українську книгу бібліотеці» ... Читать дальше »
Переглядів: 15 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 02.04.2024

Національний тиждень читання поезії

З 16 по 24 березня в Україні триває Національний тиждень читання поезії. Він проводиться за ініціативи Українського інституту книги та має на меті привернути увагу до ролі поетичного слова під час війни. Темою Національного тижня читання поезії 2024 є “Дім”. А гаслом – рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової: “Ріки незмінно течуть додому”.  ... Читать дальше »
Переглядів: 16 | Додав: allaivanivnainf | Дата: 22.03.2024

1 2 3 ... 25 26 »